Välkommen hit!

Goddagens, vad kul att just du har hittat hit! Däremot är det inte tänkt att du ska vara här. Tanken är inte att någon ska vara här. Det är mer en parkeringsplats för det som ska sparas men aldrig tittas på. Det är lådor långt ner i förrådet med trådlösa sändare som bara åtnjuts utifrån. Aldrig här. Nej. Du har hamnat så fruktansvärt fel. Men var inte rädd! Jag ska hjälpa dig komma rätt genom att gissa. Jag kanske inte är som Akusmet den store förutsägaren, men jag ska försöka.

Om du letade efter information om Sverok, prova här på vår hemsida.

Om du letade efter Sverokpodden, gå hit där du hittar det rena RSSflödet och kan ladda ner avsnitten för att njuta i lugn och ro. Du hittar dem även på iTunes, Acast och andra sidor där du vanligtvis hittar poddar.

Skulle det vara så förargligt att mina förmågor till att förutsäga dina behov blott är som en droppe en solig dag mitt i en värmebölja så ber jag dig att istället maila dina drömmar till info@sverok.se så får du mer skräddarsydd hjälp.

/Svempä
Sidan vars enda mening podhost är